Google ads uitbesteden

Bereik jouw doelgroep als ze actief op zoek zijn naar jouw product of dienst met zoekmachine advertenties

Bereik potentiële klanten

Met Google Ads sta je snel bovenaan in Google en bereik je potentiële klanten die actief op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Meetbaar meer resultaat

Geen vage beloften of onduidelijke cijfertjes. Samen stellen we meetbare doelstellingen op en je hebt 24/7 inzicht in de voortgang.

Je zit nergens aan vast

Geen langdurige contracten. Je kunt je contract bij ons elke maand opzeggen. Waarom? Omdat wij inzetten op oprecht tevreden klanten.

Bovenaan in Google met Google Ads

Wanneer jouw potentiële klant op zoek is naar jouw product of dienst dan wil je natuurlijk bovenaan de zoekpagina verschijnen. Met Google Ads sta je in één klap bovenaan in Google en bereik je potentiële klanten die zoeken naar wat jij aanbiedt. Een enorm interessante manier om jouw doelgroep te bereiken omdat de koopintentie hoger is dan bij andere kanalen.

Meer leads, verkopen en omzet via zoekmachines

Wil jij de volgende stap gaan zetten in jouw online succes? Door te adverteren op Google kan je bedrijf in korte tijd een enorme boost krijgen zonder een lange tijd aan SEO te spenderen (lange-termijn strategie).

Met zoekmachine adverteren kun je heel snel vindbaar worden op het internet. Vandaag de advertenties live zetten betekent morgen de eerste resultaten.

 

Geen standaard aanpak

Wij hebben onze eigen aanpak voor advertentie campagnes. Veel marketingbureaus nemen graag je geld aan en zetten campagnes op waarmee je klikken naar je website voor terug krijgt en daar houdt het op.

Misschien denk je nu, maar dat klinkt niet verkeerd?

Maar wat heb je aan alleen klikken naar je website als je er geen klanten aan overhoudt? Precies. Niets.

Wij dóen niet alleen, wij denken ook mee. Samen groeien is ons motto! Daarbij richten we ons op leads, klanten en omzet.

Hoe zorgen we dat jouw business gaat groeien?

Als ondernemer verzuip je al snel in de mogelijkheden van de online marketing wereld. Daarom ontzorgen wij je compleet. Geen technisch gedoe, geen ander geneuzel of vage beloftes. Jij hoeft je alleen te focussen op het helpen van je klanten, wij doen de rest.

Samen met jou gaan wij ervoor zorgen dat je de resultaten haalt die je voor ogen hebt. Wij zijn blij als jij resultaat haalt. Hoe? Door middel van een aantal stappen leren wij jou en jouw bedrijf beter kennen. Hiermee ontwikkelen we jouw winnende strategie en bouwen wij de campagnes. Vervolgens monitoren wij de campagnes constant en analyseren en optimaliseren deze om het beste resultaat te halen zodat we samen nog verder groeien.

1. Onderzoek

Het begint allemaal met jouw business. Op welke zoekwoorden willen we gevonden worden? In een uitgebreid zoekwoorden vinden we de zoektermen die relevant zijn voor jouw bedrijf.

2. Campagnes

Hier worden wij altijd ontzettend blij van! Als we de strategie hebben ontwikkeld zorgen we eerst dat alles technisch in orde is. Vervolgens bouwen wij jouw campagnes volledig op en plannen deze in.

3. Opschalen

It’s time to fly! Wij monitoren, analyseren en optimaliseren de campagnes om tot het beste resultaat te komen maar adviseren je ook op strategisch vlak. Zodat we samen nog verder groeien.

Samenwerken?

Wil jij jouw Google Ads uitbesteden?

Plan dan een kennismaking in om te kijken hoe we samen kunnen groeien.

Tijdens het kennismakingsgesprek inventariseren we:

  • Wat jouw wensen & doelen zijn – en of die realistisch zijn 😉
  • Waarmee geadverteerd kan/moet worden. Wij denken met je mee!
  • Of er een match is tussen ons. Zonder klik, geen optimale samenwerking

Tijdens het kennismakingsgesprek vertellen wij je meer over hoe de samenwerking eruit ziet en wat je van ons kunt verwachten. Op basis van het gesprek stellen wij een offerte op. We hanteren hier geen vaste prijzen voor aangezien wij altijd op maat werken en kijken wat het beste bij jou en je bedrijf past.

Plan een kennismakingsgesprek

Standaard nemen wij alles voor je uit handen. Van het opzetten van je advertentieaccount tot aan het analyseren en optimaliseren van de advertenties.

Het schrijven van de advertentieteksten en het maken van visuals is niet standaard inbegrepen. Wil je dat wij dit ook voor je doen? Dit kunnen we bespreken tijdens een kennismaking.

Nee wij doen niet aan langdurige contracten. Je kunt je contract bij ons elke maand opzeggen. Waarom? Omdat wij inzetten op oprecht tevreden klanten.

Nee, de kosten die wij rekenen zijn exclusief het advertentiebudget.

Yes! We werken vanuit jouw advertentiebeheer. Je kunt dus altijd je eigen advertenties inzien. We vragen wel om tijdens de samenwerking geen wijzigingen aan te brengen zonder overleg.

Staat jouw vraag er niet tussen? Mail me dan gerust op info@marketing-heroes.nl of plan een vrijblijvende kennismaking in.