Online Groei Scan

Voor ondernemers die willen doorgroeien en opschalen met online advertenties.

  • Direct inzicht in jouw groeikansen
  •  Een concreet actieplan voor je marketing
  • 1-op-1 feedback in een korte zoomcall
“Met een paar simpele maar effectieve advertenties hebben we in de eerste 3 weken de omzet verdubbeld. Daarnaast heb ik in de afgelopen 6 maanden mijn advertentiekosten al meermalig terugverdiend. Dat terwijl we eigenlijk nog maar net zijn begonnen!”
Shirley van der Tak
Fotoachtergronden.nl

Haal jij nog te weinig uit advertenties?

Waarschijnlijk zet jij advertenties al in om je bedrijf te laten groeien en om écht te kunnen opschalen. Alleen dat resultaat waar je op gehoopt had blijft tot nu toe nog uit. De Return on Investment valt behoorlijk tegen.

Je bedrijf loopt goed, je hebt leuke klanten en de basis voor je advertenties staat. Winstgevend opschalen is de volgende stap maar je hebt geen idee hoe terwijl je weet dat er meer in zit.

Tijdens de Online Groei Scan kijken wij met je mee en heb je direct inzicht in jouw groeikansen.

Gratis strategiesessie

De Online Groei Scan is voor ondernemers die willen groeien en opschalen zonder nog meer uren in een dag proberen te stoppen én 24/7 online te moeten zijn.

In de scan kijken wij samen met jou naar:

  • Wat je huidige situatie is en waar de marketing lekken zitten in jouw klantreis.
  • Hoe je meer leads en klanten en omzet uit jouw Facebook & Instagram advertenties kunt halen.
  • Wat de volgende stappen mogen zijn als je wilt doorgroeien en opschalen.

Waarom doen we ’t gratis?

De scan is een goede manier om kennis met elkaar te maken, je marketing onder de loep te nemen en te kijken naar de online groeikansen die er zijn voor jouw bedrijf.

Als we een goede match zijn en je wilt graag hulp bij het laten groeien en opschalen van je bedrijf dan kunnen we ook de mogelijkheden voor een samenwerking bespreken. Zo niet, ook helemaal prima!

Het is voor ons namelijk belangrijker dat we een goede match zijn met jouw wensen, dan dat we die salestargets behalen.

De Online Groei Scan

Wil je Top of Mind worden bij jouw doelgroep en consistent nieuwe leads en klanten aantrekken?

Wil je doorgroeien naar het volgende niveau met je business? Groei begint bij inzicht. Inzicht in waar het nog niet lekker loopt en inzicht in jouw groeikansen.

In de Online Groei Scan kijken we naar jouw huidige situatie, wat de lekken in je marketing zijn en wat de quick wins zijn.

Aan het einde van deze sessie heb je inzicht in welke stappen jij mag nemen om meer leads en klanten uit jouw Facebook & Instagram advertenties kunt halen en wat de volgende stappen mogen zijn als je wilt doorgroeien en opschalen.

Plan jouw sessie hieronder in.